Немного прозы о войне...

Оця блондинка радила оцьому, що з автоматом,
гвалтувати українок — всі чули цю розмову,
перехоплену СБУ. Оцей, що з автоматом,
вже без автомата, бо у нас в полоні!
Слава Україні!
Журналісти ідентифікували російського окупанта
та його дружину, яка закликала чоловіка ґвалтувати
українок та знущатися з людей. Це - уродженці РФ,
які переїхали до окупованого Криму.
Окупанту 27 років, його звати Роман Биковський,
дружину загарбника звати Ольга Биковська.
Вони родом з Орловської області РФ.

27.4.2022. год
Харьков - Журавлёвка
*Гвалтувати - насиловать ...


Рецензии