покохала й неньку

покохала й неньку Україну,
як рідна мати любить свою дитину,
бо то є найкраще, що сталося в моєму житті,
коли прокидаєшься, на вулиці співають солов’ї,
тихий вітер оминає затишний будинок,

пахне пряним хлібом.
дівчат не бува гарніше за українок.
стікає прозора вода по джерельцу,
біжить, плине, до вашого чуйного серця.
воно розквітає, бо
краю, такого омрійного краю,
у всьому світі рідніше немає.


Рецензии