Б лочка

я нічого не боюся.
ні пургу, ні заметіль, ні завірюху.
як білочка люто мчу.
по кругу.

це все дуже важливо!
постарайтеся жить без обману!
але чому ж, скажи мені,
так лячно,
Мамо?

я виходжу на вулицю
я кричу несамовито
але ж ніхто не чує!
ці крики тихі!
ці люди сліпі,
ті глухі на додачу.

а я стою і мовчу, мамо .
я стою і плачу.

2014 рік


Рецензии