Без ума

/Владимир Луч/

Доброе утро!
Добрый день!
Добрый вечер!
Доброй ночи!


Без ума, -
Во зле живут.
Без ума, -
Заразы воют.

Без ума, -
Европа больна.
Без ума, -
Русофобии - тьма.


14:22 26.04. 2022


Рецензии