Порожнеча

Слів порожнеча густа медом змастила вуста,
шовком на тіло лягла, в душу без стуку ввійшла.
В мозок пустила туман так приховавши обман,
в вени нектару підлила, в серці вогонь запалила.
Хтось. не знаходячи слів, в полум'ї тому згорів,
інший вогонь загасив, з жару отруту зробив.
Слів порожнеча п'янка тихо засіла в думках.
Хтось ті думки підкорив, інший усі розгубив.
Навпіл розколоті фрази втратили сенс не відразу -
хтось їх в кишеню збирав, інший на вітер пускав.
Слів порожнеча густа кривить в усмішці вуста.
Задля нових своїх спроб варить цукровий сироп.


Рецензии