Не сон.. це

Думки-хмаринки, затіяли
Гулянку з промінчиком  Сонця.
На витримку. А може з віддяки.
Бо надто вже гаряче грів.
Все вперто сопучи промовляли..
"Най світло пряме просто тримає, не ковзає та Не ховається в тінь."
Все грались, ховались і посміхом вихрем все вгору летіли.
Збираючи в кошик кришталики сліз.
Маленьких сестричок- хмаринок, які зажурились,
Коли з  промінчиком Сонця затіяли спір.


Рецензии