Христос воскрес. Але Вiн не на небi...

Христос воскрес! Але Він не на небі -
Він серед нас, Він в Душах і ділах,
Він разом з постраждалими в потребі
У силі життєдайній крізь біль, страх;

В вогні молитв, в діяльності запеклій,
У мужності в Душі захисників,
В підвалах, катакомбах - навіть пеклі,
Щоб тільки Людям чесним помогти.

Життя у Вічності - це серед віче -
Серед людей, у пам'яті, в серцях,
Щоб Людяність змогли би ми зустріти
І щоб змогли ту Доброту віддать.

(Широка Ольга 24.04.2022 Харків)


Рецензии