Молитва. Петр

Царствие небесного Петр.
Помяни, Господи Боже наш, в вере и надежди живота вечнаго новопреставленного раба Твоего Петра и яко благ и человеколюбец, отпущаяй грехи и потребляяй неправды, ослаби, остави и прости вся вольная его согрешения и невольная, возставляя его во святое второе пришествие Твое в причастие вечных Твоих благ, ихже ради в Тя Единаго верова, истиннаго Бога и Человеколюбца.

Умер дядя из Калининграда.


Рецензии