Сила бутылочного сексуального тепла!

"Бутылка стоит
истуканом,
Свой замысел
пряча на дне,
Пожертвовав
дух со
стаканом,
Теплом
возродится
во мне"

Игорь Губерман


На пьянке
так вином
усугубил:
По-очереди
всех гостей
перелюбил!
Перелюбил
старушек
заодно:
Такое было
в той
бутылке
сексуальное
тепло!


Рецензии