Р дний Край

Залишаючи власну Країну
Відмовляєтесь ви від неї.
І завдавши подяку зміїну
Серце ви пронизали її.

Но вона назавжди вас чекає,
Бо ви рідні її діточки
І як мати вона вас кохає,
Хоч завдали ви біль для неї.

Повертайтесь до Рідного краю!
Тай пишайтесь величчю його.
І нехай він завжди розквітає!
Щиро серце бажає цього!


Рецензии