Побажання в день народження

У такий квітневий ранок
Вперше крик твій пролунав,
Був твого життя світанок,
Бог його благословляв.

Щиро я тебе вітаю
В день народження твого.
Бога за тебе благаю
Ти ж життям прослав Його.

Хай твій голос милозвучний
Славить все життя Христа
Будь Йому завжди підручний,
Місія ця не проста.

Мудрості тобі бажаю
Вчись щоденно у Творця
Хай мета веде до раю,
Пісня там завжди луна.
22.04.2022
Віра Українка


Рецензии