Бiль за Христа

 Страсна п'ятниця - день найскорботніший.
 Страсна п'ятниця - біль за Христа.
 День сьогодні з відтінками осені.
 Плаче небо і плаче Земля.

 Страсна п'ятниця - сум на розп'ятті.
 Страсна п'ятниця - рани та кров.
 Україна горить. Це прокляття?
 Кожне місто... Жила тут любов...

 Страсна п'ятниця - серце так ниє.
 Страсна п'ятниця - всі в молитвах.
 Доня неньку обняти так мріє,
 А поет пише світ у віршах.

 Страсна п'ятниця - свічки палають.
 Страсна п'ятниця - віра в думках.
 У підвалах слова замерзають.
 Боже, нам збережи світлий шлях.

 22. 04. 2022.


Рецензии