брошенный дом

***
брошенный дом
топчет сапог мародёра
бумажный кораблик

abandoned house
marauder's boot tramples
on a paper boat


***
грушевый сад
облака на закате
после бомбёжки

pear orchard
clouds at sunset
after the bombing


***
выходной у окна
никак не допью
остывший чай

weekend at the window
I can't finish
my cold tea


Рецензии