***

Кожна дитина на Україні
Мріє про тишу і посмішку друзів.
Мріє про радість у кожній родині.
Жити,сміятись,без жодних ілюзій.
Мріє,щоб тато и мати були у здоров'ї
І їх обіймали своєю любов'ю.
Щоб розквітали навколо сади.
В їхніх серцях чути:"Ні війні!!!"
Серцем благаю-спиніть свої кулі!
І ворожнечу в собі зупиніть!
Ваші серця в темряві потонули.
К Богу звертайтесь,щоб світило в душі!
Кожний ваш крок-це для рідних загроза.
Закон бумерангу ніхто не скасовував.
Назад піде ваших злих дій гроза,
Прокиньтесь!
Диявол ваш мозок використовував.


Рецензии