***

Збережи всіх харків'ян в Своїх долонях,
Закривши міцною любов'ю к нам.
Хай б'ється миру серце у грудях
В майбутнє прокладає волі шлях.
І ми відкриємо себе для Тебе
І разом темряву осяємо назавжди.
І проростуть всі паростки до неба,
Квітку перемоги над собою здобувши.
Збережи нас,Боже,збережи!
І відкрий нам рясні простори.
Збережи серця наші в любові,
Віру міцно щирістю закріпи!


Рецензии