Я верю!

Я малюю зірки на вікні,
Щоб усім на серці стало ясно.
Щоб засяяли мирні фарби,
Зупиняючи шлях війни.
Я малюю посмішки навколо,
Щоб навколо тиша розквітла.
І розкрилося небо,як квітка,
Закриваючи сяйвом у захисне коло.
Я малюю серце,що б'ється,
Щоб жила вічно наша країна.
Щоб жила наша міцна родина.
Нехай любов'ю на весь світ зветься!
Я малюю птахів навкруги,
Щоб вони розповіли всю правду,
Щоб запалили миру лампаду.
І всі стали вільними навкруги.
Я малюю маленьких дітей,
Щоб рід мій і далі жив міцно.
Щоб сонце світило над містом
Без вогнів непроханих гостей.
Я малюю хатинку у полі,
Де волошки гарно цвітуть.
І я вірю-ми знову на волі
І в любові нам шлях прокладуть!!!


Рецензии