Молитва за життя

Господи, Боже мій!
Діва пречиста, Маріє!
Ангели світлі роду нашого!
Бороніть землю і все живе
від навали темної,
оманою покритої.
Відкрийте їм очі і серця.
Най розтане їхня агресія.
Най переможе краса миру
в любові,
гармонії та благодаті.
Най не буде в душах
і волі людській
бажання володіти,
контролювати і карати.


Рецензии