Покару отримае враг

А кара Господня все ближче,
Палає вже вража земля.
Нагадує це попелище
Про люту ненависть кремля.

Здіймається пломінь відплати
І спалює нечисть і зло.
Кати починають конати,
Вже виє гадюче кубло!

Хай знає ворожа навала,
Це тільки початок кінця.
Жорстоко орда катувала,
Благатиме марно Творця.

Потворам ніхто не поможе,
Всесильний відмовить їм маг!
Всі докази знає Суд Божий,
Покару отримає враг!


Рецензии