Повернути час

1к.
Ми дихали в унісон.
Десь вітер кричав вночі...
Я запам*ятала сон,
І ту чарівну ніч,
Де на твоїм плечі плачу...
Я запам*ятала сон,
І ту чарівну ніч,
Що поєднала нас.

2к.
Вже листя кружляє вальс.
Світ змінюється за мить.
Я хочу без зайвих фраз
Просто любити знов
І повернути нас...
Чуєш?
Я хочу без зайвих фраз
Просто любити знов
І повернути час...


Рецензии