Show me, what is real песня на английском

Песня на английском в стиле гранж. Приглашаю к сотрудничеству музыкальный коллектив для совместного творчества.

Интро:  You look so fine,
But what's really yours
I can't define.

Припев:
Show me yourself real,
Show me something real.
What should I feel?
Show me what is real!

1 куплет:
Imagine we stuck at a desert isle,
Where we'll be together with you for a while.
Your false eyelashes gonna drop out,
Your false shiny nails gonna fall down.

Припев:
Show me yourself real,
Show me something real.
What should I feel?
Show me what is real!

2 куплет:
Your pumped-up lips gonna deflate,
Your dyed hair gonna dim and fade.
Your bright make-up will be erased,
Is there anything that will be enhanced?!

Припев:
Show me yourself real,
Show me something real.
What should I feel?
Show me what is real!


Рецензии