Весна

  Н. Бидненко
Воєнна весна
Рани війни
В тілі планети.
Стихла весна
В сумі проклять.
Місто не спить,
Знов крилаті ракети –
Коршуни болю –
З неба летять.
Шлях непростий
До перемоги
Разом долать.
Згине війна.
Вір, Україно –
Злі сирени тривоги
Змовкнуть і прийде
Мирна весна.
Приспів:
Україна
Під свинцевим дощем,
Україно,
Ти під градом із «градів»,
Україно,
Ти мого серця щем,
Та ми разом пройдем
В переможнім параді.
***
Военная весна
Раны войны
В теле планеты.
Затихла весна
В грусти проклятий.
Город не спит,
Снова крылатые ракеты-
Коршуны боли-
С неба летят.
Путь не простой
К победе
Вместе пройти.
Погибнет война.
Верь, Украина -
Злые сирены тревоги
Замолчат и придёт
Мирная весна.
Припев:
Украина
Под свинцовым дождём,
Украина,
Ты под градом из "градов",
Украина,
Ты моего сердца боль,
Но мы вместе пройдём
В победном параде.


Рецензии