Як добре коли мама ще жива

Як добре коли мама ще жива,
Пораду може дати словом.
А я давно уже живу одна,
Живу як зірка під нічним покровом.

Як добре коли мама ще жива,
І є до кого ніжно пригорнутись.
А мене тішить уві сні луна,
І тільки їй можу відкритись.

Як добре коли мама ще жива,
Не важно скільки тобі років.
Любов її і ласка творять дива,
І чувствуєш завжди ти з нею спокій.

Як добре коли мама ще жива,
Найгірше те, що пізно розумієм.
На жаль тепер це лиш слова,
Які у пам'яті ми згодом сієм!!!


Рецензии