Поздравляю с вербным воскресением

Вербна Св’ята Божа неділя,
До нас приходить знову в дім,
Нехай несуть благословіння,
Св’ятої Пасхи, християнам всім.

Бажаю, щоб ця  вербочка,
Лиш щастя Україні принесла,
Тендітна, ніжна гілочка,
Змахни з людей печать гріха,

Нехай ділами Божими,
Життя нове  розквітне вам!
Живим добром та вірою,
Душею ти до Господа співав 

Тож з світлим вас Св’ятом
Майбутньої світлої  Пасхи
Днем Божим цім вербним 
Св’ятої небесної казки

Автор Широков А. А. 17,04,2022. Г Киев Украина


Рецензии