Тримайся, Украiно

Тримайся, моя Україно!
Хоч важко сьогодні тобі,
Ще кублища сунуть зміїні,
Та знищить їх праведний бій!

Попереду битва звитяжна,
Запал твій відчує упир!
Ти сильна, хоробра, відважна,
Тож вистоїш, вибореш мир!

Не зможе ворожа навала
Збороти твою чистоту.
Біда твій народ об'єднала,
Він вовчу здолає орду.

Не станеш повік на коліна
І скинеш насильницький гніт!
Тримайся, моя Україно,
С тобою сьогодні весь світ!


Рецензии