Страшно!

                Болгарский
                Мир и Люди


                СТРАШНО  Е!

                И времето страда
                от политическата злоба.
                През април сняг пада,
                а Злото разтваря гроба
                за хора и за държави,
                за бъдещето човешко.

                И няма наказание
                за престъпните грешки
                на световните политици.
                Дори и невинните птици
                са вече уплашени.
                Страшно е, хора! Страшно!

                Ана  Величкова


Рецензии