Всё начынаеца с папертi

Ты но ву цэркву до свічк

Ваше велічество яблоко!
Кто же вас так отравіл,
Что невозможно в салатік даж
Ілі хоть в сыр положіть?

Вот мы і выбілісь, кажеца,
Прамо-такі в богачі.
Відіш? Огурчік са й градачкі зь!
Навыть в апрэлі в жыдів.

Да! Это как на Украіне:
Вота! Возьмітя зачістк!
І раздірають колбаскі на:
Это вот нам, эт – тобі.

Польша бо, бачтэ, каман2ець!
Ну, да шэ й хтось с королів.
Так шо жывітэ, ятвягы, в бісь
Бы пры советах собі.

Нету ж а ны 7іляцыі:
Наполовыну язык!
Вот нас і дражнять собакамы:
Ну-ка, друг, іх загрызы!

Іш, він якыйсь нам русін!

///А у нас гытё красавіца
В7 голіафам - буців!
Фотку нам Вовка зробыв,
Шо в Новым Полі сыдыть


Рецензии