Вiдьма

Я - відьма
Наворожила відьма зла,
створюю я людям зло.
Наворожила відьма добра,
створюю я людям добро.
Допоможіть мені - я тобі допоможу,
але попереджаю:
Якщо ти робиш людям зло - все повернеться тобі бумерангом.
Якщо ти робиш людям добро - все повернеться тобі бумерангом


Рецензии