ПРОМ НЬ ДУШ

Як важко буває коли ти мовчиш,
І очі мої наливаються
сумом.
Порятунку шукає душа "Подивись"
Випромінює сердце свій промінь.

Але ж ти і радість і сум і щастя,
Сподівання мої не гаснуть в очах.
І щоразу любити стає тебе важче,
Коли ти приходиш до мене у снах.

З тобою в душі весна розквітає,
І ніжна мелодія в серці звучить.
Замріяні очі тебе пам'ятають,
Душа, що закохана до тебе спішить.

Якби долетіти і тих струн доторкнутись,
Хоч на хвилину розбудити вогонь.
Щоб не змогла душа повернутись,
Щоб на віки осталась в полоні долонь!!!


Рецензии