Почему так на душе грустно

Чомусь в душі так сумно і досадно
І серце так тривожно стукотить,
І якось все життя і де не складно
Мабуть тому, що вся душа болить.

Та як же їй бідній не боліти
Коли кругом не ладиться ніщо
І тільки Бога й залишається просити
 Бо на людей надіятись нема чого.

Але не будем упадати в смуток
Життя нам дане, тож потрібно жить
А за те, що маємо на Світі
То лише Бога повинні ми хвалить.

11.04.2022


Рецензии