На радость Богу

Веселинка Стойкович
Искры

На радость Богу,
Поднимите свои крылья высоко,
Воскресни, святой!

Ностальгия
Роспись по шелку Весны Джуканович
 
802 Богу на радост
Веселинка Стойкович
Искрице

Богу на радост,
Подигни крила високо,
Васкрсни, свете!

Носталгија
Слика на свили Веснe Ђукановић


Рецензии