Пошта майбутнього

Я пишу листи щастя,
Їх хтось читає,
Робить помітки в мережі,
Править, корегує, пересилає,

Життя летить!
А з ним і пошта у майбутнє,
Поштар на роботі не спить,
Працює не гірше трутня,

Ось два листи, вони дівчачі,
Їх візьмуть в руки дуже обережно,
І очі щиро так заплачуть,
Бо щастя в них...Воно безмежне...

Ось лист для білявої пані,
Встигла її зоря,
На побаченні Вас чекають,
Серце пам'ятає...І розпалить почуття,

Ще два листи "Нової сфери",
Роботу вам змінити час,
Ось прочитайте, ознайомтесь,
Там чекають саме вас!

Багато листів про стосунки,
Про зрілі, щирі почуття,
Де є підтримка, обійми, цілунки,
Де люблять просто так.

Ще маю листи цінні папери,
Про власність, про переїзд,
Договори, дивні схеми,
Дозвіл на в'їзд,

Купа листів - подарунків,
Їх рознести потрібно вчасно,
Комусь посмішки у пакунках,
Для когось "його щастя",

Лист про призначення зустрічі,
Авантюри всього життя,
Буде весело! Не пошкодуєте!
Довіртесь відчуттям!!!

Я пишу листи щастя,
Поштар доставляє,
Пошта майбутнього в дорозі,
Кожен свій лист з нетерпінням чекає,
Виглядаючи поштаря на порозі.


Рецензии