8 марта 2016г. , ИСС

Безносюк Ганна
Все навкруг попробувати звичка - ДСС-и, стежки та маршрути.
 І сама хоч досить невеличка – справ багато може провернути! 
От така Феміда: в лівій - клава, в правій - лідоруб, мотузка, крюк.
Хай вдається все тобі на славу, наша славна Аня Безносюк!

Біла Настя
Хто в нас лекції читає, заняття проводить?
В кого все, за що береться, мов саме виходить?   
І кому ми всі бажаєм радості та щастя?
Всі вгадали! Ця красуня – наша Біла Настя!

Вайвала Ганна
Їй складні листи-завданя краще всіх вдаються!
Лист отримавши від неї всі суди здаються!
В кого логіка та досвід дружать бездоганно?
Всі вгадали? Ну звичайно – це Вайвала Ганна!

Вергун Алла
Для фахівців, що навчатися хочуть,
Є відповідний тендітний двигун.
З ним всі знання свої гостро відточуть!
В цьому поможе їм Алла Вергун!
Курносенко Таня
«Наша Таня громко плачет» - это не про эту!
Наша где приложит силы – остаётся просека.
В ней реакция и скорость небольшой ракеты:
-Вот какая наша Таня - Танечка Курносенко! 

Луценко Юля
Досвід свій педагогічний на роботі й вдома
Приміняє для курсантів та синка Артьома.
В цілі точно попадає мов спортивна куля!
Всі цю дівчинку впізнали – це Луценко Юля!

Наталушко Марина
В нашем модельном агенстве строят не только Д-3.
Всё у нас здесь в совершенстве – ты на скрипты посмотри!
Что за настройки, шаблоны! Кто в обновленьи взрастил
Словно в модерном салоне этот изысканный стиль!
Кто не узнал – шепнём на ушко:
-Речь о Марине Наталушко

Соболевська Тетяна
Хтось крім нас тебе побачив і не забарився,
Дуже швидко розібрався, покохав й женився!
Добрий настрій ти не губиш в будь-якому стані.
Всі навкруг бажають щастя Соболевській Тані!

Сухаревская Оксана
Напрасно женщин с дельфиём кой-кто сравнил с морскою свинкой!
-И програмировать могём, и женщина (но не блондинка)!
В тебе сплетенье креатива с прекрасным вкусом филигранно!
Тебя узрев все понимают – ты Сухаревская Оксана!


Рецензии