Проект диявола

Відстала і дика країна,
Що велич у війнах вбача!
Ментальна свідомість - руїна,
Властивості - роль палача.

Не воїни це, а убивці,
А їхня відвага - це міф.
Жорстокі і злі кровопивці
Не варті уваги і слів.

Від люті вони навісніють,
Немовби їх мучить пристріт.
Творити добро не уміють,
Лиш мріють розтрощити світ,

Душа їхня тоне у крові,
Характер - типові раби.
Вони, наче сарни жертовні,
Готові лягти у гроби.

Брехня їхня світу відома,
Безмозкий вража інтелект.
Вони - агресивна саркома,
Диявола підлий проект…


Рецензии