Наш порятунок

Який прекрасний той момент,
Коли в житті ти бачиш Божу дію.
Думаєш, що все вже втратило свій сенс,
Але знов з'являється нова надія.

Душа твоя цвіте і хоче обійняти світ.
Всередині аж перехоплює від щастя.
На очах бринить сльоза як тільки згадуєш про те,
Що здатен Бог змінити все.

І навіть там, де сумніви тебе не полишають,
Він все прощає і завжди оберігає.
Всі порухи гріховні добре знає,
Тому не бійся повністю відкритися Йому.

Візьме за руку тебе і проведе.
Хоча любов настільки незбагненна,
Але рятує кожного із нас,
Щоб навіть в повну темряву освітити шлях.


Рецензии