Маяк

Відчуй цей смак життя,
Коли все вирішуєш із Богом.
В хвилини радості й тривоги
Ти прагнеш всім ділитись з Ним.
І навіть в той момент,
Коли тікатимеш від Нього,
Любов направить знову в рідний дім.

Намагайся бути тільки там,
Де ясно світить сонце.
З тими, хто теж збирається іти
Єдиною тернистою дорогою
В незвідані, але бажані краї,
Щоб бути до безкінечності щасливим,
Забувши про все те, що "заважало" йти.

А поки ти на цій землі -
Зрости в собі таку велику віру,
Яка утримає тоді,
Коли немає вже надії.
Нехай обачним буде кожен крок.
Вирощуй те, що вклав у тебе Бог,
Тоді насіння проросте і стане маяком,
Бо світло це - примирення з Христом.


Рецензии