Не тримай те, що болить

Якщо захочеш плакати - ти плач.
Якщо захочеш сміятися - ти смійся.
Коли душа болітиме - молись.
Віддай свої страждання і звільнись.

Навіть, коли думаєш, що Він тебе не чує,
В тиші розносяться сотні голосів,
І вже не знаєш на що надіятись.
Бог буде поруч - ти тільки вір.

Звільни думки від сумнівів своїх,
Відкрий очі на те, що бачити не хочеш.
Коли схиляєш перед Ним усі шляхи,
Він буде міцно тримати за руку.

Не намагайся сховати все те, що болить,
Не бійся бути занадто слабкою.
Дасть сили навіть тоді, коли ти мовчиш.
Наділить любов'ю безмежною - тільки прийми!

Ніколи не думай, що ти не достойна,
Занадто погана, не зможеш дійти!
Прожени все те, що заважає
Пізнати всю волю того, хто тебе сотворив.


Рецензии