***

unangebracht

Adjective
unangebracht (comparative unangebrachter, superlative am unangebrachtsten)

inappropriate, unseemly
Declension
Positive forms of unangebracht
Comparative forms of unangebracht
Superlative forms of unangebracht
Related terms
unpassend
ungelegen
Further reading
“unangebracht” in Digitales W;rterbuch der deutschen Sprache
“unangebracht” in Duden online


Рецензии