Малю весна мереживом сережки

Малює весна мереживом сережки,
І одіває дерева у білий цвіт.
І зеленіє до болю знайома стежка,
Що вивела колись у білий світ.

Тут оживає все, навіть душа,
І сонечко усміхається так ніжно.
Бо у село давно прийшла весна,
З пташиним співом так потішно.

Веселий квітень знов розбудив,
Весну уквітчану барвінком.
Садочки  квітами  покрив,
Із співом жайворонка  дзвінким.

Весна - красна до нас прийшла,
І квітень всім вклоняється.
Забудем на минуту, що у нас війна,
Ми з нею ніжно привітаємся!!!


Рецензии