Я сумую за тобою, нiби всесвiт увесь зник..

Я сумую за тобою, ніби всесвіт увесь зник,
Ніби в світі лише двоє, й серед тисячі доріг
Мене тягне лиш до тебе через роки й забуття,
Хочу я в обійма рідні, тільки в них моє життя
Тільки ти, моє кохання, скрізь пітьму та ліс дрімучий
Для вогню надії тої є нескінченним горючим,
Що не дасть мені упасти в руки долі, що погубить
Спогади про дні невинні, про твої солодкі губи,
Про палкі й хоробрі ночі серед місячного неба,
Про кохані карі очі, про любов мою до тебе..

11.04.2022


Рецензии