30 гракiв на етажцi

Захотілося вийти на зупинку
Захотілося промерзнути в тумані
Закортілося пошукати вчорашню тінь із життя
Самотність у кордонах міста

Де тролейбуси лишаються людей,
В свій вагон вбираючи сни,
Дощові іскри по брезентові
Пари кімнати остуженої

2022-04-19


Рецензии