Марiуполь

Маріуполь, Матінко Маріє,
Місто, що назвали іменем Твоїм,
Бачиш, вже від крові багряніє-
Там розруха, голод! Кожен дім

Постраждав... Смертельні муки...
Діточки, як квіточки зів'ялі
Помирають...У молитві руки!
Матінко, за що їх повбивали?

Бо вони любили Україну --
Відібрали в них святу любов.
Матір, батька,  донечку і сина
Катували, били знов і знов...

То молюсь, то плачу від розпуки.
Ночі й дні всі стали чорні-чорні.
А рашисти, наче чорні круки
Роздирають місто неповторне.


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.