наблюдение-782

земля. лани широкополі.
борімося за щастя долі!
не треба кращої її —
славетної на цій землі.

не треба іншої. в сусіда
свої — і хата, і садиба.
а нам — садочок біля хати,
два кольори і сива мати.


Рецензии