наблюдение-781

не гребує. і трощить кістки.
тіла палають, плинуть мізки.
не роздивляється війна
і нищить — мал-мала, стара...

хто захистить? до кого голос
волає, щоб зіп'явся колос?
хто дасть Надію ту землі?..
блакить на жовтому краї...


Рецензии