Поглумились

Поглумились над Ненькою звірі,
Боже, надіюсь на Тебе і вірю,
В милосердя Твоє. Назавжди
Нас від горя й біди відведи!

І весна ховається від жаху,
В Україну іде, як на плаху,
Сіра, темна, згвалтована весна,
Крик лелечий рветься, мов струна!

Боже, поверни нам Україну,
Славну, світлу, ніжну. Не руїну!
Плачуть діти, просять матері.
Тільки б вистояти  нам у цій борні!


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.