Закохатися в свою уяву

Ви знаєте, я завжди думала: "Чого я хочу?"
І найчастіше все зводилося до думки,
що мені потрібна людина, в яку я закохаюся,
яка завжди буде поруч.
Який вислухає, коли треба – підтримає.
Який обійме, притисне до себе,
і ти забудеш про проблеми.
Який змусить посміхатися,
навіть коли в тебе припаскудний настрій.
Або щось не виходить.
Який шепотітиме на вухо мені я тебе кохаю,
а по тілу бігтиме табун мурашок.
Людина, у якої теплі руки, якими вона мене грітиме,
і дивуватися моїм льодяникам.
Той, хто не побоїться танцювати опівночі посеред перехрестя.
Той, хто захищатиме від злодія.
Котрий потурбується, чи все добре.
Ніколи не залишить і не дасть образити.
Так я знайшла цю людину.
Нехай в моїй уяві,
А хочеться реального.
І найжахливіше,
що я була і буду закохана до чортиків.
А цього не було і не буде.
Адже цієї людини немає, вона живе лише в моїй свідомості.
Лише у моїй голові.
Я вигадала сама свій біль.

Перевод:
Вы знаете, я всегда думала: "Чего я хочу?"
И чаще всего все сводилось к мнению,
что мне нужен человек, в которого я влюблюсь,
которая всегда будет рядом.
Который выслушает, когда нужно – поддержит.
Который обнимет, прижмет к себе,
и ты забудешь о проблемах.
Который заставит улыбаться,
даже когда у тебя гадкое настроение.
Или что-то не выходит.
Который будет шептать на ухо мне я тебя люблю,
а по телу будет бежать табун муравьев.
Человек, у которого теплые руки, которыми он будет меня греть,
и удивляться моим леденцам.
Тот, кто не побоится танцевать в полночь посреди перекрестка.
Тот, кто будет защищать от вора.
Который позаботится, все ли хорошо.
Никогда не оставит и не даст обидеть.
Так я нашла этого человека.
Пусть в моем воображении,
А хочется реального.
И самое ужасное,
что я была и буду влюблена в чертики.
А этого не было и не будет.
Ведь этого человека нет, он живет только в моем сознании.
Только в моей голове.
Я придумала сама свою боль.


Рецензии