Кома

 В Неділю Вербну зупинилось серце міста. 
 Жахливий вибух - коматозний стан душі.
 Дім на Сумській кривавим пострілом вдавився.
 Летіли вікна, зупинялись днів шляхи.

 Він точно янгол, відчайдушний хлопець - медик.
 Собою жінку він від обстрілів закрив.
 Несамовитий крик до Бога і до неба:
 "За що цим мирним рання смерть і сильний біль?"

 Квітневий Харків плаче гіркими сльозами.
 І кожен день кат відбирає n - життів.
 Не описати сум поняттями, словами.
 Гатять ті виродки скажені звідусіль.

 Неділя Вербна для антихристів - не свято.
 Вони - дияволи, в яких тваринна лють.
 Дорослі, діти так не хочуть помирати.
 Військові наші Батьківщину не здадуть...

 18. 04. 2022.


Рецензии