Ремейк по п, г, тичинi

«То  нехай  собі  як  знають,
Божеволіють, конають –
Нам своє  робить».
Всі  рашисти  ляжуть в ями,
Москалів  за  москалями
Будем, будем бить!
Будем, будем бить!

«Адже це  уже  не дивно,
Що  ми  твердо, супротивно»
Відсіч їм даєм.
Ми йдемо походом  гідним,
Миру став народ наш рідним,
Вірно  ми ідем!
Вірно  ми ідем!

Ми в борні за землю  нашу
Переможемо  всю рашу,
Так  воюєм ми!
Звільнимо міста й містечка,
Будуть всюди Берестечка*,
Лишимось Людьми!
Лишимось  Людьми!

Наша  Армія  Вкраїнська
Міцно  б’є російське військо,
А на морі флот.
Кораблі рашистів на  …уй
Посилає він без страху
У водоворот!
У водоворот!

Злим рашистам і злим оркам
Завдамо велику порку,
Нам підмога йде.
Європейські всі народи
Майже нашої  породи –
Путлер смерть знайде!
Путлер  смерть знайде!

І на Темзі, і на Рурі
Допоможуть звести мури
Від диктатора в Кремлі.
Божевільна думка в нього,
Бач, йому замало всього,
Хоче ще землі!
Хоче ще землі!

Нашої земельки хоче,
Для могил – дамо охоче,
Безлічі  могил.
Хто від нас на світі дужчий?
Наш народ є невмирущий,
Не злічити сил!
Не злічити сил!
*Перемогу під містечком  Берестечко на Волині одержала польсько-литовська армія після того як кримське військо втекло з поля бою,  прихопивши  Богдана Хмельницького (1651)


Рецензии