Праведна молитва

О, Господи, прошу, допоможи,
Закрий святими крилами все небо!
Життя синів і дочок збережи,
А ворог хай засне у сні ганебнім.

О, Боже, захисти малих дітей!
За що страждають ці невинні душі?
Той крик, що рветься прямо із грудей,
Ти теж сприймаєш, вірю, небайдуже!

Ти ж бачиш, як міста навкруг горять,
Як боляче навіки розлучатись…
Пошли на землю, Боже, благодать,
Дай мудрість нам і щастя усміхатись.

О, Господи, прошу хай згине зло,
Нехай воскреснуть з попелу руїни!
Хай аспідне* назавжди щезне тло
На праведному тілі України!..

*Аспідний - який має колір аспіду, чорний.


Рецензии