Миром стане згодом...

Доборолась Україна
За свою свободу,
Що тепер немов руїна
Без свого народу...

А народ не помічає
Лапи Вашингтона,
Що керує їм та дбає,
Щоб стріляли вдома.

І провину помічати
Мій народ не хоче...
Йому кажуть Бог та мати,
Що вбивати - злочин!

Але він їх не почує,
Змущенний страждати,
Бо в його душі лютує
Бісення проклятий...

Доборолась Україна
За свою свободу...
Тільки вірю, що руїна
Миром стане згодом!!!


Рецензии