Вербна Недiля

 Неділя Вербна, захисти людей від болю.
 Хай в світле свято більш не буде мирних втрат.
 Бог милосердний, захисти нас всіх від горя.
 І буде жити зоопарк, квітучий сад.

 Неділя Вербна, відверни біду від неба.
 Хай будуть збиті ті ракети, що летять.
 Домівки друзів хай вціліють. Адже треба,
 Щоб зупинились ті, хто кожен день гатять.

 Неділя Вербна, залиши дітей з батьками.
 Хай не залишаться сиротами вони.
 Собаки, кішки будуть жити завжди з нами.
 Хай не кидають їх квапливі хазяї.

 Неділя Вербна, я молюсь. Господь почує.
 Живими будуть всі, кого я так люблю.
 Бог захистить через молитву. Все відчує.
 Неділя Вербна, захисти наш край, молю...

 17. 04. 2022.


Рецензии